fbpx
Skupinske vodene vadbe v Borovnici

FUNKCIONALNA VADBA V BOROVNICI

Funkcionalna vadba je skupinska oblika treninga, primerna za posameznike vseh nivojev telesne pripravljenosti – od popolnih začetnikov do zelo dobro telesno pripravljenih. Izvaja se v zgornji telovadnici TVD Partizan Borovnica.

S Funkcionalno vadbo smo za sezono 2023/24 zaključili. Z novo sezono vadb nadaljujemo predvidoma v začetku septembra.

Skupinske vodene vadbe v borovnici

Z redno udeležbo na vadbah lahko:

➡ izoblikujete postavo,

➡ izboljšate zavedanje položaja delov telesa in njihovo kontrolo,

➡ popravite telesno držo in odpravite mišična neravnovesja,

➡ izboljšate moč, gibljivost in vzdržljivost,

➡ osvojite pravilno tehniko osnovnih vaj,

➡ poskrbite za telesno in duševno sprostitev.

Opis vadbe

Vadba srednje intenzivnosti namenjena tako popolnim začetnikom, kot tudi dobro treniranim posameznikom. Primerna je tudi za ljudi z blažjimi bolečinami povezanimi s slabo telesno držo in nepravilnim gibanjem. Ker pri vsaki vaji pokažem različne težavnosti izvedbe, lahko intenzivnost vadbe prilagodite svojim sposobnostim. Vključene so vaje z lastno telesno težo, elastikami in lažjimi utežmi. Poudarek je na varnem učenju pravilne tehnične izvedbe osnovnih vaj in odpravljanju mišičnih neravnovesij, kar vpliva na učinkovitejše funkcioniranje v vsakdanjem življenju.

Urnik vadb

Vadbe potekajo vsak ponedeljek ob 19:30, torek 9:00 in četrtek ob 20.00. Kot vadeči ne potrebujete nobenega predznanja, zato se jim lahko priključite kadarkoli v letu. Vse potrebne pripomočke dobite na vadbi.

Vaditelj vadbe

Vsaka vadba je skrbno pripravljena in strokovno vodena. Potekajo tako, da sledite vaditelju in vaje izvajate po njegovih navodilih. Tekom vadbe pri vsaki vaji pokažem pravilno tehnično izvedbo, različne variacije vaje in najpogostejše napake.

Jan Okorn

JAN OKORN

Sem diplomant športne vzgoje na Fakulteti za šport in diplomirani fizioterapevt. Z vodenjem različnih športnih skupin se ukvarjam že zadnjih 9 let. Poleg vodenja skupinskih vadb delujem še na področju osebnega trenerstva, treningov po poškodbah in masaž na Vrhniki in v Borovnici.

Cenik

PAKET 5 VADB

35,00 EUR

🔹 V paketu prejmete 5 obiskov, ki se beležijo v evidenci vaditelja (obiski se prenašajo tudi v naslednjo sezono)

🔹 Prvi poskusni obisk na vadbi je BREZPLAČEN

🔹 Plačilo izvedete z nakazilom na transakcijski račun:

Jan Okorn s.p.
TRR: SI56 0204 7110 0835 827,
NAMEN: VODENE VADBE IME PRIIMEK
ZNESEK: 35€
*potrdilo o plačilu pošljite na info@janokorn.si

Prijava na vadbo

Ker je število prostih mest na posamezen termin omejeno, sej je na vsak termin potrebno prijaviti vsaj 2 uri pred začetkom vadbe. Prijave za vsak termin se odprejo 1 dan prej.

POTEK PRIJAVE:

1. Kliknite na spodnji gumb PRIJAVA ali poskenirajte QR kodo.

2. Na strani nato izberite ime vadbe (Funkcionalna vadba) in termin

3. Vnesite svoje ime in priimek ter e-mail naslov, na katerega boste prejeli obvestilo o potrditvi termina.

4. Kliknite na gumb REZERVIRAJTE

V primeru da imate težave s prijavo, lahko udeležbo potrdite tudi z sms sporočilom na mojo telefonsko številko 031-221-662. V primeru da se od vadbe želite naknadno odjaviti vas prosim, da se NUJNO odjavite preko sms sporočila in s tem sprostite mesto na vadbi za nekoga drugega. V primeru, da želite prijaviti na termin vadbe in so prosta mesta že zasedena, se lahko prijavite na čakalni seznam preko sms sporočila.

Več dodatnih informacij