fbpx
Pozna rehabilitacija po poškodbah

VADBA PO POŠKODBI

Vadbena rehabilitacija poteka individualno, pod vodstvom diplomanta športne vzgoje in diplomiranega fizioterapevta specializiranega za obravnavo poškodb z vajami. Tekom obravnav vadeči pod strokovnim nadzorom izvajajo fizioterapevtske vaje, katerih namen je rehabilitacija določene poškodbe, okrevanje po operaciji ali preventiva pred novonastalimi poškodbami.

Fizioterapevtske vaje za hrbtenico v telovadnici

Vadba po poškodbi je primerna za tiste, ki si želite:

➡ s primernimi fizioterapevtskimi vajami rehabilitirati po poškodbi,

➡ s primernimi fizioterapevtskimi vajami pospešiti proces vračanja v aktivnost po operaciji (po operacijah kolena, hrbtenice, rame, zlomov itd.),

➡ popraviti telesno držo, izboljšati gibljivost in zmanjšati bolečine v sklepih, ki so posledica neustrezne mehanike gibanja,

potrebujete posebno pozornost pri izboru in izvedbi vaj zaradi zdravstvenega stanja (avtoimuna obolenja, hernija diska, skolioza itd.).

Zakaj vadba pod vodstvom fizioterapevta

Terapevtske vaje so ključno sredstvo rehabilitacije poškodb in zmanjševanja bolečin
Izbor primernih vaj in strokovni nadzor njihove izvedbe
Odprava dejavnikov tveganja za ponoven nastanek poškodbe
Hitrejši povratek v aktivnost pod strokovnim vodstvom

Cenik

4 TRENINGI

150,00 EUR

Veljavnost: 1 mesec

🔹 Uvodni posvet in testiranje

🔹 8-kratni individualni trening 60 min (2x tedensko)

🔹 Sestava individualnega programa treningov

🔹 Sestava seznama vaj za lastno vadbo doma

🔹 Možnost koriščenja terapevtske masaže in aplikacije kinezioloških trakov

8 TRENINGOV

260,00 EUR

Veljavnost: 1 mesec

🔹 Uvodni posvet in testiranje

🔹 8-kratni individualni trening 60 min (2x tedensko)

🔹 Sestava individualnega programa treningov

🔹 Sestava seznama vaj za lastno vadbo doma

🔹 Možnost koriščenja terapevtske masaže in aplikacije kinezioloških trakov

*Opomba: v ceno ni vključena karta za fitnes

Mnenja zadovoljnih strank

Jan Okorn in Tatjana Kotnik

Z Janom treniram leto in pol. Poiskala sem ga z željo, da izboljšam svojo moč, gibljivost, vzdržljivost in poskrbim za zdravje. Jan je prilagodil vadbo mojim izzivom z vratnimi vretenci in z njegovim strokovnim vodenjem in podporo sem se znebila bolečin v vratu, ramenskem obroču in rokah. Ves čas skrbi, da vaje izvajam pravilno, je strokoven, prijazen, umirjen in zanesljiv. Na treningih res uživam in vidim, da napredujem, zmorem vedno več. Sem neizmerno hvaležna, da je Jan moj trener. Zaupam njegovim navodilom in vodenju in vsakomur bi ga priporočala za osebnega trenerja.

Tatjana Kotnik

IMG_2391

Po artroskopiji kolena sem se soočil z izzivom močne atrofije mišic. Sprva sem skušal okrevati sam s tedensko rekreacijo in delom okoli doma, vendar sem po pol leta ugotovil, da potrebujem strokovno pomoč. Na spletu sem iskal fizioterapevta in naletel na Jana. Z njegovo predanostjo in koristnimi nasveti se je moje stanje počasi, a vztrajno izboljševalo. Njegova vodena vadba, dopolnjena s prilagojenimi vajami doma, je bila ključna pri sanaciji mojega kolena. Jan ni le izjemno potrpežljiv in strokoven, temveč je tudi pozoren na celoten proces okrevanja. Čeprav mu nisem nikoli povedal, da imam težave s križem, je začel popravljati mojo držo. Jana priporočam vsakomur, ki potrebuje strokovno pomoč pri rehabilitaciji. Žal mi je le, da ga nisem poiskal že pred operacijo.

Jože Šemrov

Mnenja strank - Nives Možina

Pred tremi leti so mi zdravniki zaradi bolečin v ledvenem delu in išijasa predpisali fizioterapijo. Kljub izboljšanju so se bolečine spet kmalu vrnile. Ker se skušam izogibati protibolečinskih tablet, sem se odločila, da začnem izvajati vaje v fitnesu. Tam sem začela trenirati z Janom, ki je osebni trener in fizioterapevt. Pod njegovim budnim očesom izvajam individualno vodene treninge že več let. S pomočjo terapevtskih vaj je poskrbel za zmanjšanje bolečin in posledično sem ostala brez dneva bolniške odsotnosti iz dela.

Nives Možina

Nekaj malega o meni

Klasična in športna masaža

Sem diplomant športne vzgoje na Fakulteti za šport in diplomirani fizioterapevt. Z vodenjem različnih tipov treninga se ukvarjam že skoraj 10 let, zadnjih nekaj let pa se v večji meri posvečam rehabilitaciji poškodb. Poleg treningov po poškodbi se ukvarjam še z vodenjem skupinskih vadb, osebnim trenerstvom ter z masažami na Vrhniki in v Borovnici.

Največje veselje mi predstavlja delo z ljudmi, ki si želijo izboljšati kvaliteto svojega gibanja ter z varno in načrtovano vadbo odpraviti svoje omejitve. Moja vizija je združiti znanje s področja fizioterapije in telesne priprave ter tako čim bolj celostno pomagati ljudem z različnimi bolečinami in poškodbami.

Potek aktivnosti

1. KORAK

Začetni sestanek in pogovor o željah, ciljih ter omejitvah.

2. KORAK

Uvodni pregled (pregled drže in gibalna analiza) na podlagi katerega se sestavi individualno prilagojen program vadbe. Pri izvedbi le tega je pomemben predvsem izbor primernih vaj in njihova tehnična izvedba.

3. KORAK

Izvedba sestavljenega programa vadbe. Poudarek je predvsem na zmanjšanju bolečine in omejitev gibljivosti ter izboljšanju moči in funkcije poškodovanega predela.

Prijavi se na brezplačen posvet

Ker moje delo temelji na osebnem pristopu, vam nudim možnost BREZPLAČNEGA POSVETA na katerem vam predstavim svoj način dela, vi pa mi predstavite svoje želje in cilje ter vaše glavne težave.

Za prijavo na brezplačen uvodni posvet izpolnite spodnji obrazec. Kontaktiral vas bom v najkrajšem možnem času, da skupaj določimo uvodni termin. V kolikor imate še kakšno dodatno vprašanje oz. katere druge pomembne informacije, jih zapišite v polje Sporočilo.